MoziriNameKleine installatie in een koelfabriekTechnische methoden ter bescherming

  • vrijgavetijd:2022-09-21 12:43:58
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:606
  • Korte omschrijving:

    MoziriName,De thermische isolatie van thermische isolatiematerialen voor de opslag van koude levensmiddelen is de vereiste van poly

Artikel inhoud

De thermische isolatie van thermische isolatiematerialen voor de opslag van koude levensmiddelen is de vereiste van polyurethane thermische isolatiematerialen voor koude opslag thermische isolatie, en de kwaliteit van de thermische isolatie kan niet worden waargenomen voordat het werkelijk in gebruik wordt genomen. Het is te laat om het verschil tussen energieverbruik te zien. In dit grote aantal proefnemingen wordt een strenge materiaalselectie uitgevoerd om dit doel te bereiken: gebruik van structuuraminether om de thermische geleiding te verminderen en het thermische isolatieeffect te verbeteren; het watergehalte van verschillende grondstoffen en formules zoveel mogelijk te beperken om een verslechtering van de thermische isolatie-prestaties als gevolg van schuimvorming van water te voorkomen; Voornaamste materiaalpolyether: de producten van grote fabrieken met een strenge nabehandeling worden geselecteerd. Vergeleken met polyether zonder nabehandeling in kleine fabrieken is de uniformiteit van de schuimcellen hoog de celwand is dun en de thermische isolatie is duidelijk beter dan het gewone schuim met dikke wand en grote poriën; Het gebruik van geurloze amineatalysalalysator kan de balans van schuimende gel-reactie effectief aanpassen en de huid tussen sproeilagen dunner maken, hetgeen bevorderlijk is voor de prestaties van isolatiematerialen voor koude opslag; Gewone polyesterpolyolen worden niet gebruikt.

Langdurige continue werking zal echter onvermijdelijk leiden tot veroudering van de apparatuur, dus een redelijk onderhoud is bijzonder belangrijk.

MoziriNameEen ander punt is de grondonderhoudsmaatregelen in de groothandel van grote verse bewaarplaatsen. Omdat de wholesale-vloer van grootschalige geprefabriceerde verse-keet ook een thermische isolatie board is, zal er veel ijs op de grond in het proces van gebruik, dus bij het reinigen van deze ijslagen, moet u aandacht besteden om ze niet te slaan met een hamer of schep, omdat het zal schade aan de thermische isolatie board op de grond. Als de thermische isolatie board is beschadigd, zal het effect hebben op de thermische isolatie prestaties van de groothandel van verse-keet.

--voorzorgen voor de vloerinstallatie van koude opslag: de vloer moet vlak worden geïnstalleerd het ongelijk gedeelte moet met materialen worden gelijkgemaakt, en de sluithaak tussen de platen moet worden vergrendeld om ervoor te zorgen dat het pakkingsoppervlak vlak is zonder hol gevoel. (Merk op dat als dit afvoersysteem in het noorden buiten is geïnstalleerd, de afvoerpijp moet worden geïsoleerd).

Tanta.Isolatie van de vloer van kleine koude opslag de structuur van kleine koude opslag wordt meestal het oppervlak genoemd,MoziriNameFarmaceutische plant, dat wil zeggen, de top, muur en grond zijn gemaakt van kleur stalen plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, omdat het laden en lossen van kleine koude opslag vaak handmatig wordt behandeld in plaats van heftruck. Als de hoogte van het magazijn hoog is en de vorkheftruck nodig is voor opslag, laden en lossen, wordt het isolatiebord natuurlijk niet aanbevolen voor grondisolatie, maar de grond moet apart worden geïsoleerd, net als het grondisolatiemonster van middelgrote koude opslag.

haalbaarheid van het ontwerp: het ontwerp van het diepvriesmagazijn is niet vanzelfsprekend. Veel beperkende factoren moeten worden overwogen. In de praktijk moet een redelijk ontwerp schema worden gegeven overeenkomstig lokale omstandigheden. Bijvoorbeeld, diepgevroren magazijn dat ik voor mijn familie bouwde, moet worden gekoeld met ammoniak in theorie, omdat de koelcapaciteit van ammoniak koeling is groot, en ik vond dat het goedkoop is om koud te repliceren door middel van daadwerkelijk veldonderzoek.

Toepassing van parallelle compressor in koude opslag: de behoefte aan koelcapaciteit is groot, en tot koelcompressoren onder Malige moeten worden gebruikt op weekdagen; exploitatie op lange termijn, grote belasting in de piekploeg en aanzienlijke departementale belasting; Bevroren en gekoelde voorwerpen zijn nieuwe voedingsmiddelen die gemakkelijk te rotten en ontaarden, brandvertrager en hogetemperatuurbestendig polyurethaan is een soort vlamvertragend zelfbrandbaar materiaal na toevoeging van vlamvertrager. Het verzachtende punt kan meer dan –blad bereiken, en het zal alleen bij hogere temperatuur ontbinden. Bovendien zal polyurethaan koolstofafzettingen op zijn schuimoppervlak vormen wanneer, die helpt om het onderliggende schuim te isoleren. Het kan de verspreiding van vlammen effectief voorkomen.

Bij de vaststelling van de werkelijke regeling worden soms twee ontdooiingsregelingen vastgesteld en worden soms verschillende regelingen gecombineerd. Zo kunnen bijvoorbeeld de schaven, wand en top gladde leidingen van de gecontroleerde atmosfeer handmatig worden gecombineerd met de warmgasmethode. De vorst kan handmatig worden geveegd op normale tijden, en de ontdooiing van warm gas kan regelmatig worden uitgevoerd, zodat goed te begrijpen de vorst die niet gemakkelijk te verwijderen is door handmatig vegen en de olieophoping in de pijpleiding. Het spoelwater van de koude ventilator en de warmgasmethode. Warme lucht in combinatie met water kan worden gebruikt voor ontdooiing als er veel vorst is en de gecontroleerde atmosfeer opslag moet regelmatig ontdooien.

De koelcompressor neemt meestal hoogwaardige eenheden aan met een gegarandeerde kwaliteit en een sterke operationele stabiliteit. De verdamper neemt de ingevoerde joint venture koelverdamper, die effectief aan de koelcapaciteit van de koelkast kan voldoen en het koeleffect van de koelkast kan garanderen. De koellamp neemt de speciale led-energie-besparende lamp aan voor de koelkast, die de voordelen heeft van lage temperatuurweerstand, een laag energieverbruik en een lange levensduur, Het kan effectief de exploitatiekosten van koude opslag besparen.

Kosten van energieDe driedimensionale automatische koude opslag neemt een computer aan, die het laden,MoziriNameHoeveel kost de installatie van kleine koude opslag, lossen en stapelen in de opslag, de controle van de opslagtemperatuur en de werking van koelapparatuur kan voltooien.

Ten tweede, omdat de koeling van de compressor niet continu is, kan de multi-work operatie"s nachts worden geselecteerd indien mogelijk. Bij het werken"s nachts is de uitwendige temperatuur laag, de temperatuur van het koelwater wordt verminderd en de condensatiedruk en de condensatietemperatuur worden verminderd. De koelcapaciteit van het bemonsteringssysteem, gekoppeld aan de gelijke rol van het koelbord, vermindert de werking van de compressor en bereikt het doel van energiebesparing.

Een andere reden is dat er veel koelmiddelen in het systeem. In dit geval, vind eerst het lek, focus op de verbinding van elke pijpleiding en klep, reparatie van het gevonden deel, en dan vul in voldoende koelmiddel.


MoziriNameKleine installatie in een koelfabriekTechnische methoden ter bescherming



Voordat het project wordt aanvaard en geleverd,MoziriNameKleine bedrijf voor koelopslag, wordt het planoppervlak schoongeveegd. Als er een kras is, wordt het behandeld. Er mag geen duidelijke kras op het oppervlak van het bord zijn.

InstallatiewerkenVoor het verwijderen van schimmel en desinfectie van diepvriesmagazijn kunnen zuurdesinfectiemiddelen worden gebruikt.

De koelkast heeft de voordelen van hoge kosten, mooi uiterlijk, lange levensduur en handige verplaatsing. Dus snel vervangen sproeien. De keuze van het sproeien moet een grote koelruimte hebben, zodat de kostenbesparingen worden weerspiegeld.

Foutfenomeen: overbelasting van de ventilatormotor, vervorming van de ventilator; storing van de ventilator; storing van de thermische relais van de ventilatormotor (veroudering); Losse bedrading; Koeler geblokkeerd; Grote uitlaatweerstand. Tekortkomingen bij de koude opslag: droogstof werkt niet, de compressorlijn wordt onderbroken, de lont wordt opgeblazen, de druk van de schakelaar, de compressor wordt vergrendeld, de lijn wordt valselijk aangesloten of het foutfenomeen: na het drogen stopt het in korte tijd, de omgevingstemperatuur is te hoog, de condensator wordt geblokkeerd

MoziriNameEr zijn veel soorten temperatuur in een snelle vriesopslag en meerdere temperatuur of dubbele temperatuur kan worden gerealiseerd om te voldoen aan de behoeften van verschillende klanten. Fouten fenomenen: de eenheidsstroom is groot en de spanning is te laag; Losse bedrading; De eenheidsdruk overschrijdt de nominale druk; De olie-scheidingskern is geblokkeerd; storing van het apparaat; Host falen; Voornaamste motorstoring; Foutfenomeen: de eenheid kan niet worden gestart en de zekering is verbroken; De temperatuurschakelaar is gebroken; Losse bedrading; Thermische relais van de belangrijkste motorische handelingen; het thermische relais van koudopslagventilatormotoren; De transformator is kapot. geen vermogen (eenheid); Falen niet geëlimineerd (eenheid); De actuator is defect.

Wanneer hete ammoniak ontdooiing of elektrische ontdooiing wordt geselecteerd als de koelventilator, professionele koude opslag installatie koude opslag installatie, koude opslag bouw, medische koude opslag, veiligheid, milieubescherming en economie! De producten worden geëxporteerd naar vreemde landen en zijn zeer vertrouwd. Ontploffing en drainage kan onmiddellijk worden geloosd. Elektrische warmtetracing en isolatie kunnen worden geselecteerd voor de ontdooiing en afvoer van de locatie van het magazijn.

Foutfenomeen: hoge stroom of uitschakeling tijdens het opstarten van een eenheid, en problemen van de gebruiker luchtschakelaar; De ingangsspanning is te laag; Het sterhoekconversiefinterval is te kort (het moet tien ~ -seconden zijn); storing van de hydraulische cilinder (geen reset); storing van de inlaatklep (te grote opening of klem); Losse bedrading; Host falen; Voornaamste motorstoring; Het tijdsrelais TR is verbroken (relais unit).

MoziriNameOverige productinformatie
  • New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

    New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

  • Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

    Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

  • Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

    Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

  • San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

    San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

  • San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

    San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

  • San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

    San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

  • Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

    Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!