MoziriNameHoe gegalvaniseerde pijp te buigenInspectievoorschriften tijdens de installatie

  • vrijgavetijd:2022-09-21 12:43:58
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:292
  • Korte omschrijving:

    MoziriName,Onder hen, qb vierkante buis is verdeeld in: a) per proces &m mdash& mdash; Arc-gelaste vierkante leiding, weerstand-gel

Artikel inhoud

Onder hen, qb vierkante buis is verdeeld in: a) per proces &m mdash& mdash; Arc-gelaste vierkante leiding, weerstand-gelaste vierkante leiding (hoge frequentie en lage frequentie), gas-gelaste vierkante leiding en oven gelaste vierkante leiding (b) worden gedeeld door lassen &m&m mdash; Straight naad gelaste vierkante leiding, spiraallassen

Functionele index analyse van qb vierkante buis --mechanische functie van plastic vierkante buis. Vaste buiging, zoals de naam suggereert is om de buiging compact te maken. Tijdens de werkelijke buiging worden de binnenste en buitenste rollen en de binnenste en buitenste wanden van de pijp blanco in beide richtingen samengedrukt.

MoziriNameDe vierkante pijp is de naam van vierkante pijp, dat wil zeggen stalen pijp met gelijke zijlengte. Het is gemaakt van gewalst stripstaal na verwerking. Over het algemeen wordt het stripstaal uit de ronde pijp uitgepakt, egaliseerd, geplet en gelast om een ronde pijp te vormen, vervolgens in een vierkante buis van de ronde pijp gerold, en vervolgens in de vereiste lengte gesneden. Meestal vijftig stuks per zak.

Het oppervlak van gegalvaniseerde vierkante pijp, behandeld door zandstralen, is relatief schoon, en de oxyde schaal en roest worden verwijderd, wat de hechting van de coating verbetert. Wanneer de installatie zonder voorbehoud zandstralen en schieten aanneemt, kan de handmatige en mechanische ontstoffingen worden gebruikt, zodat de olieborstel en de olie in de juiste positie van de borstel en rimpels worden voorkomen.

Derusting gebruikt vooral gereedschappen zoals staaldraadborstel om het oppervlak van vierkante buizen te polijsten, die losse of geoxideerde schaal, roest, lasserslat enz. kunnen verwijderen. Wanneer het oppervlak van de vierkante pijp stevig is bevestigd met de schaal van ijzeroxide, is het slijtageeffect van gereedschap niet ideaal en kan het niet de door de constructie vereiste verankeringssdiepte bereiken.

Genormaliseerd: A. parelstaal; Bainitisch staal; c. Martensisch staal; D. Austenitisch staal.


MoziriNameHoe gegalvaniseerde pijp te buigenInspectievoorschriften tijdens de installatie



Vergeleken met andere lassen heeft het lassen van vierkante buizen veel voordelen, vooral door de exotherme reactie,MoziriName25 prijs van gegalvaniseerde vierkante buizen, het materiaal hoeft alleen te worden verwarmd onder het smeltpunt

Met de ontwikkeling van de economie, zijn er veel eisen voor de bouw van projecten, die leidt tot de voortdurende toename van vierkante pijp. De vierkante pijp is complexer. Grote inspanningen moeten worden geleverd bij de selectie van grondstoffen, gestructureerde behandeling en zo verder.

Na chemische beitsing kan de vierkante buis goed worden beschermd door elektrolyse. Dit zijn eenvoudige manieren om de levensduur van de vierkante buis te verlengen, We hoeven alleen te behandelen volgens deze, zodat de vierkante buis kan ons grote hulp bij het gebruik proces. De koude gegalvaniseerde vierkante buis is het principe van koud galvaniseren op de vierkante buis gebruikt om de vierkante buis corrosie prestaties. Anders dan het galvaniseren van hete dip, wordt de koudgalvaniseringscoating hoofdzakelijk uitgevoerd volgens het elektrochemische principe. Daarom is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat zinkpoeder en staal voldoende zijn, wat resulteert in het verschil tussen elektroden, zodat de eisen voor de behandeling van het oppervlak van staal zeer hoog zijn.

Online raadplegingHet is het proces van het tekenen van het boorgat van de gewalste metalen blanco (vorm, pijp, product, enz.) in een sectie om de lengte te verminderen en te vergroten. Het wordt meestal gebruikt voor koude verwerking.

Er dient op te worden gewezen dat de positie van de schijf van de kalibratielijn kan worden bijgesteld naar gelang van de wapendiameter, en R en R kunnen gelijk of verschillend zijn.

B. converterstaal: a) zuuromzetters staal; b) Basisomzetters staal. Of a) convertertaal met de bodem; b) zijdelingse omzettingsstaal; c) hoogopgeleide omzettingsstaal.


MoziriNameHoe gegalvaniseerde pijp te buigenInspectievoorschriften tijdens de installatie



De sterkte van QB vierkant verwijst naar de prestaties van metaalmaterialen onder statische belasting (overmatige plastische vervorming of breuk). Aangezien de werkingswijzen van de belasting spanning, compressie buiging en schaar omvatten, wordt de kracht ook verdeeld in trekkracht, comprimerende kracht, flexurale kracht en scheerkracht. Er is vaak een zekere tussen verschillende sterktes. In het algemeen wordt de trekkracht gebruikt als basiskrachtindicator. Precisiepijp is een naadloze pijp met een hoge dimensionale nauwkeurigheid en een goede afwerking van het oppervlak voor mechanische structuur en hydraulische apparatuur. De selectie van precisie naadloze mechanische structuur of hydraulische apparatuur kan de bewerkingstijden aanzienlijk besparen, de materiaalsnelheid verbeteren en de productkwaliteit verbeteren. Naadloze pijp wordt in de ringvormige pas gewalst, bestaande uit variabele cirkelvormige gaten en vaste conische plug. Koudgetrek wordt meestal uitgevoerd op een enkele ketting of op een machine met een dubbele ketting koud trekken. Deze methode is om de verhitte pijp leeg te maken in een gesloten cilinder en de geperforeerde staaf en staaf bewegen om het deel uit het kleinere boorgat te extraheren. Deze methode kan stalen pijp produceren met een kleinere diameter.

Laatste raadplegingReinigingsoplosmiddel en emulsie kunnen het oppervlak van vierkante buis reinigen om olie, vet, stof, agens en dergelijke organische stoffen te verwijderen, maar het kan geen roest, schaal, lassen, enz. op het oppervlak van vierkante buis verwijderen, dus het wordt alleen gebruikt als een hulpmiddel in de productie.

Het schilderen van de vierkante buis moet door een proces gaan, dat vereist dat we een uitgebreide overweging en analyse. In het bijzonder, de kwaliteit en het niveau van de verf en het relevante technische niveau verdienen onze aandacht. Merk op dat de vierkante buis niet onmiddellijk na het schilderen moet worden gebruikt, maar moet worden geplaatst voor een periode van tijd en wachten tot de verf droog is!

Hoge dichtheid mag niet worden verkregen door eenvoudige druk, en isolatie moet tegelijkertijd worden uitgevoerd.

MoziriName speciale vierkante pijp is de algemene naam van vierkante pijpen met andere dwarsdoorsnede vormen, met uitzondering van circulaire pijp. Volgens de verschillende dwarsdoorsnede vorm en afmetingen van stalen pijp kan deze worden verdeeld in een viervormige buis met gelijke dikte van de wand (code D), een speciale vierkante pijp met een ongelijke dikte van de wand (code BD) en een speciale naadloze stalen pijp met een variabele diameter (code D). Deze speciale-vormige grote-diameter qb vierkante buizen worden op grote schaal gebruikt in verschillende structurele delen, speciale-vormige buizen hebben over het algemeen een groot moment van inertie en sectie modulus, en hebben grote buig- en torsiebestendigheid, die het structurele gewicht en staal sterk kunnen verminderen.

Derusting: Dit is een belangrijk proces voor gegalvaniseerde vierkante pijpen en onderdelen vóór de bekleding,MoziriNameFabrikant: fabrikant van vierkante buizen, en het is de sleutel tot de kwaliteit van gegalvaniseerde vierkante pijpen. Thorough derusting kan de hechting van antiroestverf verbeteren en de levensduur van gegalvaniseerde vierkante pijp verlengen.

Lege buiging is het buigmoment dat gevormd wordt in één richting tussen de buitenste rol en de buitenste wand van de buis blanco om de strip te buigen. Lege buiging zal de buiglijn comprimeren, het compressieeffect zal lengten de buiglijn lengtelings, dat is de compressie verdikking effect van lege buiging.

MoziriNameOverige productinformatie
  • Philadelphia.304 geruite roestvrijstalen plaatLentescène van marktontwikkeling

    Philadelphia.304 geruite roestvrijstalen plaatLentescène van marktontwikkeling

  • Hoogdorp3-meter vrachtliftInterne en externe roestverwijdering, onderhoud, anticorrosie, roestverwij

    Hoogdorp3-meter vrachtliftInterne en externe roestverwijdering, onderhoud, anticorrosie, roestverwij

  • Manhattan.304 grote diameter roestvrij stalen pijp fabrikantVulmaterialen voor de industrie

    Manhattan.304 grote diameter roestvrij stalen pijp fabrikantVulmaterialen voor de industrie

  • Triëst4-ton vrachtliftKoopvaardigheden die verkopers moeten beheersen

    Triëst4-ton vrachtliftKoopvaardigheden die verkopers moeten beheersen

  • Ryan.5 ton vrachtliftBouwspecificatie voor renovatieproject

    Ryan.5 ton vrachtliftBouwspecificatie voor renovatieproject

  • El Paso6-meter vrachtliftIndustrie marktbeleid

    El Paso6-meter vrachtliftIndustrie marktbeleid

  • Benjin.8-meter vrachtliftHet probleem van de markt is nog steeds de vraag

    Benjin.8-meter vrachtliftHet probleem van de markt is nog steeds de vraag

  • Oldenzaal.kgmAangepaste vrachtliftDe basisconnotatie van openheid nauwkeurig begrijpen

    Oldenzaal.kgmAangepaste vrachtliftDe basisconnotatie van openheid nauwkeurig begrijpen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!